↑ Palaa kohteeseen Itsenäinen Suom Ry

Yhdistyksen ajatus

Suomen kansallinen päätäntävalta takaisin

Eu:n alla toimiminen on tullut päätökseen, emmekä voi enää elää maassa, missä päätökset tehdään mädän järjestelmän sisäpiireissä. Itsenäinen Suomi Ry tulee tekemään kaikkensa, jotta Suomen kansan tasavallan päätöksenteko palautetaan rajojemme sisäpuolelle.

Eu:n kehitys on tuonut ongelmat, mitä tuskin kukaan on tarkkaan suunnitellut etukäteen. Kehitys on pikkuhiljaa vienyt Eu:n tähän kestämättömään tilaan, missä ei kunnioiteta maiden itsemääräämisoikeutta. Emme voi jatkaa näin, Eu:n tuomat lukuisat ongelmat eivät ole ratkaistavissa ilman totaallista remonttia maamme sisällä, ja eritoten Euroopan unionin hajoittamisella. Suomen ero ei pelkästään riitä, vaan muidenkin maiden pitää päästä Euroopan unionista eroon.

Euroopan unionissa sanellaan maamme päätökset. Meidän on mahdotonta vaikuttaa asioihin, vaikka eduskuntavaalimme käydään 4-vuoden välein. Eu on kehittynyt niin vahvaksi päätöksenteko koneistoksi ettei Eu-maissa ole sisäisesti vaikutusmahdollisuutta.

Pankkijärjestelmä on läpeensä mätä. Euro luotiin vallankäytönvälineeksi ja sitä se on ollut onnistuneesti. Rahalla hallitaan kansoja, se ei ole kenellekään uusi asia. Euroa hallitsee tämä mätä pankkijärjestelmä käsittämättömän avoimesti. Meidän on saatava valuutta, mitä voimme kansallisesti hallita. Eihän kukaan voi uskoa järjestelmää (valuuttaa) terveeksi, jota hallitaan jostain muualta kun rajojemme sisäpuolelta. Vaihtoehtona kansallinen valuutta, mitä voimme omilla päätöksillä hallita.

Tätä kaikkea hallitaan puoluejärjestelmällä eikä uusia näkemyksiä edes anneta tulla eduskuntaan. Vaalit on vain silmänlumetta. Jos mietitään esimerkiksi 10-20 vuotta taaksepäin. Ketkä eduskunnassa on ”päättämässä!” – KYLLÄ, aina samat puolueet ja samat naamat. Uusien poliittisien kasvojen noustessa esille,  heidät opetetaan järjestelmään vanhojen poliitikkojen toimesta ja he toteuttavat vanhaa kaavaa seuraavat vuosikymmenet.

Puoluejärjestelmä mahdollistaa Suomessa ihmisten kierrättämisen hallituksesta oppositioon, vaaleista toiseen, ja kuitenkin siellä on aina samat ”päättäjät” toteuttamassa
asioita.

Näihin asioihin Itsenäinen Suomi Ry tulee pureutumaan vahvasti sekä tulee kertomaan kansakielellä, miten nämä mädät järjestelmät toimivat. Itsenäinen Suomi Ry näyttää, miten nämä mädät järjestelmät saadaan murrettua ja Suomi takas suomalaisille. Tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi! Asiat saattavat kuulostaa isoilta, ja sitähän ne ovatkin. Kuitenkin yhdistymällä ja alkamalla työstämään asioita sekä kertomalla ihmisille asioista muutos on täysin mahdollinen, ja jopa todennäköinen. Yksin siihen ei pysty kukaan. Siksi luomme yhteisön, joka muuttaa maamme rehelliseksi ja turvalliseksi kodiksi.

Itsenäinen Suomi Ry on vuoden ikäinen yhdistys. Vuodessa olemme rakentaneet työkalut, millä yhdistys voi ylipäätänsä toimia. Onkin aika ryhtyä töihin ja pyytää ihmiset mukaan toimintaan. Tarvitsemme taloudellista tukea, ja ennen kaikkea ihmisiä ajamaan kanssamme muutosta Suomen hyväksi.

Tule mukaan toimintaamme ja tekemään maastamme ”se hyvä paikka asua”

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: