«

»

maalis 29

Britannia suunnannäyttäjä: Historiallinen päivä, Britannian pääministeri Theresa May allekirjoitti brexit kirjeen

heresa May sanoo tiedotteessaan, kuinka Britannian hyvä ja ystävällinen kansa, iso maa, joka ei ikinä käännä selkäänsä niille jotka apua tarvitsevat. Maa joka täyttää lupauksensa aina maailmalle. Etenkin niille jotka apuamme eniten tarvitsevat.

Olemme nyt aloittaneet uudenlaiset kumppanuusneuvottelut Eu:n kanssa. Tämä ei tarkoita, että Britannia vetäytyy vaan päinvastoin Britannia ottaa askeleen, johon kuuluu niin Eu:n jäsenmaat, kuin myös ulkopuoliset maat.

Rakennetaan yhdessä turvallisempi paikka maailmasta kaikille kansoille, kuin myös turvallisempi maa omalle kansalle. May korostaa naisten ja lasten oikeuksia maailmalla ja sanoo tämän olevan lähellä hänen sydäntään. Britannia jatkaa auttamista maailmalla, jotta kaikki muuttuisi paremmaksi.

May käyttää puheestaan pitkän tovin kertoessaan kuinka Britannia auttaa maailmalla köyhiä, sorrettuja ja nälkäkuoleman partaalla olevia. May kiittää kaikkia apuun osallistuvia ja lupaa Britannian jatkavan apua maailmalla.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: