«

»

maalis 16

Kansalaisen mielipide

1.Suomeen on palautettava sellainen hallinto, sisältäen vaaleilla valitut yksilöt, joka saa ja ottaa mandaattinsa vain kansalta eikä noudata kansainvälisen eliitin käskyjä.
2.Oikeushallinto on palautettava riippumattomaksi kansainvälistä oikeutta, perustuslakia, lakeja ja säädöksiä noudattavaksi kokonaisuudeksi.
3.Lakien yläpuolella toimiva suomalainen eliitti on palautettava lainsäädännön noudattamisen ja valvonnan piiriin kaikissa suhteissa.

Suomi palautettava itsenäiseksi kansallisvaltioksi täysimääräisesti. Mainittujen ohella ja avulla voimme palauttaa hyvinvointipalvelut, sosiaali-, terveydenhuolto- ja koulutuspalvelut, koko kansalle. Uskottavat puolustusvoimat ja poliisijoukot voidaan rahoittaa oman valtion taloudesta huolehtimisella.

Suomi kantaa huolta ensisijaisesti omasta kansastaan ja auttaa hädässä olevia omista lähtökohdistaan huomioiden kansallisen turvallisuuden sekä talouden voimavarat – verotus laskettava järkevälle tasolle, jotta saamme teollisuuden palaamaan takaisin -poistettava alv, turhana, samoinkuin kaksoisverotus eläkkeistä ja päivärahoista sekä YLE:n pakkovero -kaadettava pankit ja palautettava oma valuutta -korkokatto lainoille, samoin vuokrille. -vakuutusmaksut järkeviksi -palautettava ulkomaille kadotettu omaisuus, myöskin ”veroparatiiseista” -elintasopakolaiset poistettava suomesta -koulutus palautettava aikaisemmalle huipputasolleen -kaikille suomalaisille taattava tyydyttävä toimeentulo. Työtä kaikille halukkaille

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: